Praktisk informasjon


Kursprogram

Felles middager

Reiseinformasjon og priser

Fagdager Kreta 12. - 19. september 2019

  

     
 

Fagdagene på Kreta arrangeres i Platanias på Chaniakysten, 12. - 19. september 2019.
Kurset holdes på Minoa Palace Resort. Elegant luksushotell som passer for deg som stiller høye krav til komfort og service. Hotellet ligger nær stranden i Platanias, og anses for å være ett av de beste hotellene på Kreta. På Minoa Palace Resort er det store fellesarealer med marmorgulv og moderne møbler samt flere barer, basseng, uteterrasser og restauranter. Hotellet består av to deler, hvorav den ene - Imperial-delen - ligger nede ved stranden. Alle gjester kan bruke alle fasiliteter på de to hotellområdene, unntatt frokosten som spises på respektive hotelldel.

For å lese mer om hotellet klikk her

Skatter & avgifter
Hellas har innført en hotellskatt på alle kommersielle overnattinger fra og med 1. januar 2018. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Les mer på hotellinken over.

Kursavgift
Medlemmer/ansatte i medlemsbyråer kr 11 100
Ikke medlemmer kr 13 100
Kursavgiften inkluderer elektronisk kursdokumentasjon og kursbevis, samt pauseservering de dagene man deltar på kurs. Måltider må deltakerne selv bekoste.

Påmelding og betaling
Bekreftelse og betalingsinformasjon for reise kommer på mail fra Ving.
Depositum for reisen betales 7 dager etter påmelding, og restfaktura senest 6 uker før avreise. Deltager må selv passe på frist for sluttbetaling, og printe ut sin billett før avreise.
Bekreftelse og faktura for kurs kommer fra Regnskap Norge AS.
Påmelding er bindende og påmeldingsfrist er søndag 14. juli - stengt for påmelding. Ta kontakt på mail gruppe@ving.no om du/dere trenger å melde dere på.

Retningslinjer om personopplysninger

 

 
Powered by WebSite